Den 14. juni 2024 var en stor dag for vores dommer Jesper Meier
Han dømte nemlig sin kamp #3000 i Herning Fremad
Sikker en bedrift og det er der ikke mange der opnår i sin karriere.

Til kampen havde dommerklubben arrangeret linjedommere til kampen og på billedet ser i Jesper Meier, Henning Jensen og Allan Dam
Jesper Meier havde glædet sig utroligt meget til dagen og det kunne tydelig ses.

Dagens kamp var en U19 Liga 2 kamp imellem Herning Fremad og Viby. En tæt kamp der endte 2-2 til sidst.
Jesper havde valgt Herning Fremad, da han i sine unge år havde spillet i Herning Fremad.

Medlemmer af dommerklubben, familie, spillere og repræsentanter fra Herning Fremad var med til at fejre Jesper.
Dertil besøg af pressen fra Herning Folkeblad. Vi var nok ca. 40 personer udover holdene, så utroligt hyggeligt.

Aktivitetsudvalget stod for grillen og fik serveret pølser til dommerne, spillere og gæster.
Herning Fodbolddommerklub havde naturligvis også sørges for øl og vand til dagen.

Tale til Jesper fra bestyrelsen (Jan Rømer):
Kære fodbolddommerkolleger,
I dag står vi samlet for at fejre en ekstraordinær milepæl inden for fodbolddommergerningen. Vi er her for at hylde en mand, der har viet en stor del af sit liv til sporten og har opnået noget, som kun få kan prale af. I dag har Jesper Meier dømt sin fodboldkamp nummer 3000.
Jesper, denne rejse begyndte den 23. november 1990, da du modtog dit dommerkort samt dine første røde og gule kort. Både dommerkortet og de gule og røde kort har du brugt flittigt lige siden. Jesper du har siden din start som dommer dømt imponerende 91 kampe om året i gennemsnit, hvilket vidner om din utrættelige dedikation og passion for fodbolden. Det er ikke blot et tal, men en indikation af utallige timer brugt på fodboldbaner over hele landet, altid med fokus på at sikre fairplay og retfærdighed.
Jesper, du har ikke blot haft en imponerende karriere som dommer, men du har også bidraget væsentligt til dommerverdenen gennem din involvering i udviklergruppen igennem nu mange år. Jesper, du udvikler dommere op til Jyllandsserien og du arbejder konstant for at sikre et højt fagligt niveau blandt jer udviklere og vejledere. Som flødeskummet på lagkagen, er du blevet eliteudvikler i futsal og du har derfor en nøglerolle i udviklingen af futsaldommere, og så har du fået den kæmpe oplevelse og ære at udvikle dommeren i futsal landskampen mellem Danmark og Brasilien. Vildt flot.
Dit engagement i klubben går langt ud over de 90 minutter på banen. Mellem 2018 og 2021 var du også en aktiv del af bestyrelsen. Jeg var så heldig også at sidde i bestyrelsen på dette tidspunkt og har derigennem haft glæden af meget samvær i den forbindelse og også her viste du dit engagement for dommerne i Herning Fodbolddommerklub. Igennem årene har du også stået for diverse træning og arrangementer for de unge i dommerklubben. Din opbakning til de arrangementer der bliver arrangereret i dommerklubben, er stor og du er altid klar til at støtte og inspirere de næste generationer af fodboldspillere og fodbolddommere.
Jesper, du var i din yngre dage oppe og dømme serie 1, hvis jeg ikke husker galt og nu har du i en længere årrække været indplaceret i serie 3 som dommer og jyllandsserien som linjedommer. På grund af et længere skadesforløb dømmer du nu i serie 4, men din passion og engagement er stadig lige stærk. I en alder af 53 år er du blandt top 10 i dommerklubben over dem, der har dømt flest kampe.
Du har aldrig givet op, du har klaret dig gennem både højdepunkter og udfordringer og du har holdt ved, fordi du brænder så meget for vores fælles hverv som fodbolddommere. Det er virkelig godt gået. På det område kan du være et forbillede for mange.
Jesper, du er skolelærer og underviser i bl.a. matematik og madkundskab. På den måde kan man jo lidt sammenligne dig med Mads fra Mads og monopolet. Ligesom ham, så har du som matematiklærer også en masse problemer som du så vil have børnene til at hjælpe dig med at løse. Jesper, det var ment som en joke, men som man siger, hvis man vil have en skolelærer til at grine om mandagen, så skal man fortælle ham en joke og fredagen.
Vi har spurgt lidt omkring hvad de havde at sige om dig. Der var bl.a. en der kunne huske, at du under opvarmningen skulle vise dig over for en ung dommer, hvilket bevirkede, at du fik en skade ved at løbe for hurtigt inden du var ordentlig varm. Jesper, vi mangler vel også at få vores væddemål omkring en spurt afgjort, jeg har nu ventet i efterhånden 5 år på at du melder dig klar.
Det der også går igen i tilbagemeldingerne er, at du er en god udvikler og at dine udviklinger ikke er hvor du ser ned i bogen, men du har øjenkontakt med dommeren. Det går også igen, at du har gjort en kæmpe indsats for de unge dommere, hvor du fik skudt det igen og hvor Preben og Kenni efterfølgende har fulgt trop. Den indsats i har lavet kan vi se ved, at vi for 5-6 år siden havde ca. 90 medlemmer i dommerklubben, til at vi nu har ca. 150 dommere. Tak for den ekstraordinære indsats af dig, Preben og Kenni.
Jesper, i dag fejrer vi dig og dine 3000 kampe. Vi takker dig for din utrættelige indsats, for din inspiration og for din uvurderlige tilstedeværelse i klubben og på banerne. Vi ser frem til mange flere kampe med dig som dommer.
Stort tillykke og tak for alt, hvad du har gjort og fortsat gør for sporten, klubben og os alle sammen. Lad os give en kæmpe applaus til Jesper! Skål for de næste 3000 kampe!

Indslag i Herning Folkeblad:
Se link til Herning Folkeblad (betalbar side)
Se på vores lukkede Facebook side:


Billeder:

 

Videoklip inden kampen:

Videoklip:

 

Tale til Jesper:

Trøjegave fra Herning Fremad:

Link Herning Fremad Facebook:
https://www.facebook.com/HerningFremad/videos/2834855783319140

https://www.facebook.com/share/p/sQ7NXJfiexRpqjRZ/

Kategorier: Begivenhed